Logo Trans 1

Verwarming

Cv-ketels, radiatoren & vloerverwarming

Van gasketels tot vloerverwarming

Wij plaatsen en onderhouden verwarmingsketels met de nodige kennis van zaken. Wij kunnen overweg met cv-ketels op aardgas of propaangas en condensatieketels (staande versies en wandmodellen). Dankzij de energiebesparende condensatietechnologie halen condensatieketels op gas een standaardrendement tot wel 98 %.

Verwarming radiator
Warmtepomp

Verder installeren we radiatoren en vloer- en wandverwarming. We passen die volledig aan uw verbruik aan. De vloerverwarming plaatsen we volgens het tacker- of het noppenplaatsysteem.

Een tackersysteem houdt in dat we de vloerverwarmingsbuizen op een isolatielaag vasthechten m.b.v. een tackermachine en -clips. Een noppenplaatsysteem betekent dan weer dat we de buizen tussen noppen vastklikken, op een (niet-)geïsoleerde ondergrond.

Qua onderhoud controleren wij toestellen op gas tweejaarlijks en modellen op stookolie jaarlijks. U hoeft ons slechts een seintje te geven en wij komen bij u langs. Na het onderhoud bezorgen we u alle wettelijke attesten.

Een warmtepomp laten installeren?

Maak vandaag nog uw afspraak!

image003 1
Anthony pieters warmtepomp viessmann

Een warmtepomp als energiebron

Warmtepompen, de energie van de toekomst

Wist u dat warmtepompen vanaf 2026 wettelijk verplicht zijn in elke nieuwbouwwoning? Daarom raden wij u aan om zich op voorhand voldoende te informeren over de mogelijkheden. Als expert in warmtepompen weten wij exact welk toestel in uw pand en bij uw verbruik past.

Wij installeren onder andere lucht-lucht, water-lucht en geothermische pompen. Daarmee kan u heel wat energie besparen doordat u warmte uit lucht, water of de bodem haalt. Aarzel niet om ons te contacteren als u meer inlichtingen wenst!