Logo Trans 1

Verwarming

Verwarming met buitenunit
Anthony pieters warmtepomp viessmann
Profiteer van de jaarlijkse cashbackactie

Gasketels & condensatieketels

Als gecertificeerd installateur van centrale verwarming plaatst en onderhoudt Anthony Pieters bv verwarmingsketels met de nodige kennis van zaken. Wij kunnen overweg met gasketels op aardgas of propaangas en condensatieketels (staande versies en wandmodellen). Dankzij de energiebesparende condensatietechnologie halen condensatieketels op gas een standaardrendement tot wel 98 %.

Qua merken zijn we zoal vertrouwd met Viessmann. Als u een nieuwe verwarmingsinstallatie laat plaatsen, kan u tot wel € 800,00 terugverdienen via de jaarlijkse cashbackactie. Die heeft betrekking op verwarmingsketels, warmtepompen, zonneboilers en thuisbatterijen

Door uw verwarmingsinstallatie te laten renoveren of vervangen, kan u trouwens uw energieverbruik tot 30 % verminderen.

Een warmtepomp laten installeren?

Maak vandaag nog uw afspraak!

Verwarmingssysteem
Inclusief het bijbehorende onderhoud

Vloerverwarming & radiatoren

Verder installeren we radiatoren, wand- en vloerverwarming. We passen die volledig aan uw verbruik aan. De vloerverwarming plaatsen we volgens het tacker- of het noppenplaatsysteem.

Een tackersysteem houdt in dat we de vloerverwarmingsbuizen op een isolatielaag vasthechten m.b.v. een tackermachine en -clips. Een noppenplaatsysteem betekent dan weer dat we de buizen tussen noppen vastklikken, op een (niet-)geïsoleerde ondergrond.

In het kader van een onderhoud controleren wij toestellen op gas tweejaarlijks en modellen op stookolie jaarlijks. U hoeft ons slechts een seintje te geven en wij komen bij u langs. Na het onderhoud van uw verwarmingsketel bezorgen we u alle wettelijke attesten.