Logo Trans 1

Verwarming

Cv-ketels, radiatoren & vloerverwarming

Gasketels & condensatieketels

Als gecertificeerd installateur van centrale verwarming plaatst en onderhoudt Anthony Pieters bv verwarmingsketels met de nodige kennis van zaken. Wij kunnen overweg met gasketels op aardgas of propaangas en condensatieketels (staande versies en wandmodellen). Dankzij de energiebesparende condensatietechnologie halen condensatieketels op gas een standaardrendement tot wel 98 %.

Qua merken zijn we zoal vertrouwd met Viessmann. Als u een nieuwe verwarmingsinstallatie laat plaatsen, kan u tot wel € 800,00 terugverdienen via de geldende cashbackactie. Die loopt tot 31 december 2022 en heeft betrekking op verwarmingsketels, warmtepompen, zonneboilers en thuisbatterijen. Voor gasketels in het bijzonder heeft u trouwens recht op een vervangpremie van € 500,00 als u uw oude installatie laat vernieuwen door een energiezuiniger model.

Verwarmingssysteem
Warmtepomp

Vloerverwarming & radiatoren

Verder installeren we radiatoren, wand- en vloerverwarming. We passen die volledig aan uw verbruik aan. De vloerverwarming plaatsen we volgens het tacker- of het noppenplaatsysteem.

Een tackersysteem houdt in dat we de vloerverwarmingsbuizen op een isolatielaag vasthechten m.b.v. een tackermachine en -clips. Een noppenplaatsysteem betekent dan weer dat we de buizen tussen noppen vastklikken, op een (niet-)geïsoleerde ondergrond.

In het kader van een onderhoud controleren wij toestellen op gas tweejaarlijks en modellen op stookolie jaarlijks. U hoeft ons slechts een seintje te geven en wij komen bij u langs. Na het onderhoud van uw verwarmingsketel bezorgen we u alle wettelijke attesten.

Een warmtepomp laten installeren?

Maak vandaag nog uw afspraak!

Verwarming met buitenunit
Anthony pieters warmtepomp viessmann

Een warmtepomp als energiebron

Warmtepompen, de energie van de toekomst

Wist u dat warmtepompen vanaf 2026 wettelijk verplicht zijn in elke nieuwbouwwoning? Daarom raden wij u aan om zich op voorhand voldoende te informeren over de mogelijkheden. Als expert in warmtepompen weten wij exact welk toestel in uw pand en bij uw verbruik past.

Wij installeren onder andere lucht-lucht, water-lucht en geothermische pompen. Daarmee kan u heel wat energie besparen doordat u warmte uit lucht, water of de bodem haalt. Geef ons gerust een seintje als u meer inlichtingen wenst!