Logo Trans 1

Sanitair

sanitair wasbak
Kranen, (inloop)douches, baden & wastafels

Sanitair: installatie, herstellingen & onderhoud

Zijn uw huidige sanitaire installaties verouderd? Dan plaatst Anthony Pieters bv er graag nieuwe voor u en raden we u een geschikt model aan. 

In de toonzalen van Van Marcke, Facq en STG kan u met de medewerkers uw keuze bespreken en een offerte laten opstellen. Nadat u die heeft goedgekeurd, gaan wij van start. Wij hebben onder andere ervaring met wastafels, toiletten, ligbaden en (inloop)douches.

Verder staan wij in voor onderhoud aan sanitaire installaties. Ook bij lekken schieten wij te hulp voor herstellingen. We gaan doelgericht te werk en sporen het probleem snel op.

Aarzel niet om ons te contacteren als u vragen heeft over uw sanitair. Onze installateur beantwoordt uw vragen zo spoedig mogelijk.

Van sanitair tot vloer- en wandbetegeling

Indrukwekkende badkamerrenovaties

Ook als u een (totaal)renovatie in uw badkamer gepland heeft, gaan we met een groot oog voor precisie aan de slag. We zitten met u samen om een ontwerp uit te tekenen en uw ruimte op te meten. 

Vervolgens creëren we een harmonieus en waterbestendig geheel met de beste materialen. We sluiten onder meer sanitaire toestellen aan, plaatsen wand- en vloerbekleding en integreren verlichting. Uw badkamerrenovatie wordt ongetwijfeld een succes!

Stuur ons gerust een bericht als u uw (totale) badkamerrenovatie aan ons wil toevertrouwen.

Sanitair instapdouche

Uw sanitair of hele badkamer laten renoveren?

Maak vandaag nog uw afspraak!